Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی ایسکانیوز، در بسته فرهنگی هفته ایسکانیوز نگاهی به مهم‌ترین اتفاقات فرهنگ و هنر کشور انداخته می‌شود که مخاطبان با مطالعه آن به رهیافت‌های مهمی از سیر وقایع اثرگذار کشور دست خواهند یافت. در بسته خبری این هفته به موضوعاتی نظیر انتقاد رزیتا غفاری به دستمزد پایین و فیلمنامه ضعیف، ناکارآمدی مدیران مهم‌ترین عامل تنزل سلیقه موسیقیایی، حضور طناز قدیمی با نقشی متفاوت در مجموعه‌ تلویزیونی «جناب عالی» و غیره پرداخته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

انتقاد رزیتا غفاری به دستمزد پایین و فیلمنامه ضعیف

رزیتا غفاری بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر کشورمان در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی ایسکانیوز درباره فعایت این روزهای خود اظهار کرد: فعلا کار جدیدی در دست ندارم چون کارهایی که پیشنهاد شده راضی‌کننده نبوده است. وی در پاسخ به اینکه آیا شیوع بیماری کرونا در بیکاری فعلی شما نقشی داشته یا خیر، گفت: در حال حاضر آنقدر نیاز به کار داریم که به کرونا و بیماری فکر هم نمی‌کنیم و علت اصلی بیکاری این است که کارهای پیشنهاد شده از لحاظ فیلمنامه یا کارگردانی بسیار ضعیف بوده و دستمزدهای پیشنهادی بسیار پایین است.

بازیگر سینما، تلویزیون و تئاتر با تاکید بر اینکه صداوسیما در ایام کرونا هیچ حمایتی از بازیگران نداشته، ادامه داد: خانه هنرمندان در این ایام مبلغ ناچیزی به هنرکارت واریز کرد؛ اما با این پول که نمی‌توان زندگی کرد. غفاری اظهار کرد: بازیگران سال‌هاست که دیگر از صداوسیما توقعی ندارند.

گیتی معینی، بازیگر پیشکسوت سینما، تلویزیون و تئاتر کشورمان در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی ایسکانیوز در خصوص علت کم‌کاری این روزهای خود گفت: یکی از دلایل چنین اتفاقی آن شیوع همه‌گیری کروناست و اینکه کارها متوقف شده و متاسفانه این مسئله‌ای است که جامعه را نیز درگیر کرده است و دلیل دیگر آن این است که میزان دستمزدها بسیار پایین آمده و رقم آن همانند دهه ۶۰ و ۷۰ شده است که البته ظاهرا این مسئله مربوط به رنج سنی ما می‌شود و به نوعی می‌توان گفت دستمزدهای پیشنهادی ارزش انرژی گذاشتن برای یک کار را ندارد و زمانی هم که قصد پرداخت دستمزد را دارند بسیار دیر آن را پرداخت می‌کنند که ترجیح می‌دهیم از حضور در یک پروژه امتناع کنیم.

وی در پاسخ به اینکه آیا کاندیدا شدن در جشنواره فجر تاثیری در روند کاری شما داشته یا خیر، عنوان کرد: خب، این مسئله طبیعتا تاثیرگذار بوده و حجم کارهای پیشنهادی از آن زمان بهتر شد ولی متاسفانه پس از بستن قرارداد، فیلمبرداری سر موعد شروع نمی‌شود و همه چیز را معطل یک بازیگر می‌کنند تا آن فرد تصمیم بگیرد که چه موقعی سر فیلمبرداری حاضر شود.

ناکارآمدی مدیران مهم‌ترین عامل تنزل سلیقه موسیقیایی

مجید اخشابی در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی ایسکانیوز درباره وضعیت موسیقی حال حاضر کشور اظهار کرد: همانطور که روشن و مبرهن است موسیقی کشور نیز مانند سایر وجوهات هنر وضعیت خوبی ندارد و نمی‌شود شرایط خوبی برای موسیقی فرض کرد. مدرس دانشگاه و محقق حوزه موسیقی ادامه داد: از طرفی تنزل کیفیت عرضه آثار به لحاظ محتوایی و فرمی، از سوی دیگر نزول سطح سلیقه مخاطبان و از بعد سوم نیز ناکارآمدی عرصه مدیریتی موسیقی کشور هر سه منجر به افول موسیقی کشور شده‌اند.

وی با تاکید بر اینکه تنزل سلیقه موسیقی کشور سه وجه دارد، گفت: مهم‌ترین علت تنزل سلیقه موسیقی در کشور، ناکارآمدی عرصه مدیریتی موسیقی است به نحوی که در این بخش با رفتارهای سلبی مواجه هستیم و هیچ برنامه‌ای برای آموزش و هدایت نسل تولیدکنندگان و مصرف کنندگان وجود ندارد.

اخشابی با بیان اینکه مدیریت در کشور صرفا نقش نظارتی دارد آنهم از نوع سلبی گفت: متاسفانه راهی در این زمینه تبیین نمی‌شود و رسانه‌ها هم به این مقوله  دامن می‌زنند. صداوسیما نقشش را درست ایفا نمی‌کند. رسانه‌های مکتوب نیز نوشته‌هایشان تاثیری که باید را ندارد و موج ابتذال نه‌تنها موسیقی، بلکه عرصه هنر کشور را تحت تاثیر قرار می‌دهد. اخشابی اظهار کرد: تولیدکنندگان، مخاطبان و نهادهای نظارتی باید با هم اهتمام ورزند که این معضل را یکبار برای همیشه حل کنند و این فرآیند را تصحیح کنند. باید به جوانان آموزش صحیح داد تا راه مناسب را انتخاب کنند اما متاسفانه سیاست‌ها همیشه در موسیقی فصلی است و آنطور که باید عمل نمی‌شود.

حضور طناز قدیمی با نقشی متفاوت در مجموعه‌ تلویزیونی «جناب عالی»

منوچهر آذری بعد از مدت‌ها با نقشی متفاوت در مجموعه «جناب عالی» به تلویزیون برگشته است. این مجموعه به زودی با جمعی از طنازان قدیمی و جدید، در کنداکتور سیما قرار می‌گیرد.

وی می‌گوید: عادل تبریزی کارگردان این مجموعه تلویزیونی به خوبی فضای نمایش را می‌شناسد و به بازیگران پیشکسوت احترام زیادی می‌گذارد. خوشحالم در کار او بازی کرده‌ام و با نقشی متفاوت دوباره در قامتِ‌بازیگر به تلویزیون برمی‌گردم. نقش پدری که گریمِ عجیب و غریبی ندارد و مخاطب به راحتی می‌تواند با این کاراکتر همذات‌پنداری کند.

آذری اعتقاد دارد این مجموعه تلویزیونی یک طنزِ جذاب و دلچسب است. البته فضای اجتماعی و انتقادی هم دارد؛ اما الآن طنزهایی که روی آنتن می‌روند نمی‌توانند انتقادی داشته باشند. زمانی هزار نفر در سالن ایوان شمس می‌آمدند تا اجرای زنده صبح جمعه را ببینند و این گرمای نفس مردم به ما انگیزه می‌داد و متأسفانه الآن در این مقطع زمانی چنین اتفاقات دلچسبی نمی‌افتد.

مسئولان از سیابازی خوششان نمی‌آید

بازیگر تئاتر، تلویزیون و سینمای کشورمان گفت: مسئولان از سیابازی خوششان نمی‌آید و می‌خواهند این هنر جمع شود و کاری کردند که در طول زمان و به بهانه‌های مختلف بودجه آن کم شد.

جواد انصافی بازیگر تئاتر، تلویزیون و سینمای کشورمان در گفت‌وگو با خبرنگار فرهنگی ایسکانیوز درباره فعالیت این روزهای خود گفت: درحال حاضر ۲ کار آماده اجرا دارم، اولی یک سیابازی موزیکال مرتبط با جشنواره آیین سنتی است و «خفتگان چشم باز» نام دارد که به خاطر شیوع بیماری  کرونا اجرای آن به تعویق افتاد و قرار است بعد از دهه فجر در تالار محراب اجرا شود. دیگری یک کار مربوط به نوروز است که در کانون پرورش فکری پارک لاله و از اواخر بهمن و اوایل اسفند اجرای آن آغاز خواهد شد.

وی ادامه داد: این اثر مربوط به نوروز و برای کودکان است که بر اساس پژوهشی که در زمینه نوروز انجام دادم، نوشته شده است و نام آن «قصه حاجی فیروز و ننه سرما» است. در این پژوهش مسائل ساده‌ای که برای کودکان قابل هضم باشد، گنجانده شده است. مثلا فلسفه‌ پشت سبزه درست کردن در ایام نوروز یا خانه‌تکانی چیست؟

پیشکسوت تئاتر، تلویزیون و سینما اظهار کرد: جدای از آن از نظر فرهنگی همه پیام‌آوران نوروزی در پژوهش آورده شده‌اند. عمو نوروز و حاجی فیروز را که همه می‌شناسند؛ اما در سراسر ایران کلی پیام‌آور نوروزی داریم که شناخته نشدند. مثلا در آذربایجان تکم‌چی‌ها، عروس گولی در گیلان، نوروز سلطان در مازندران و در کردستان میر نوروزی و آتش افروز است. حتی در طالقان نیز نوروزه خوان داریم. از همه فرهنگ‌های ایرانی چند سطری گذاشتیم تا با نوروز خوان‌ها آشنا شوند و گستردگی فرهنگی کشور را بشناسند.

انتهای پیام/

صفیه رجایی هرندی کد خبر: 1124724 برچسب‌ها تلویزیون

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: تلویزیون تنزل سلیقه موسیقی نقشی متفاوت موسیقی کشور مهم ترین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۶۳۴۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ناگفته‌هایی درباره سهم کشورمان از یک میدان گازی در شمال خلیج‌فارس

در روز‌های گذشته دوباره بحث میدان آرش داغ شد. ماجرا از این قرار بود که کویت و عربستان مناقصه توسعه این میدان را برگزار و هدف‌گذاری کرده‌اند روزانه ۸۰۰میلیون فوت مکعب گاز از این میدان برداشت و فرآورش شود.

آن‌طور که در خبرها آمده این قرارداد‌ها تحت هدایت و نظارت شرکتی مشترک به نام «الخلیج» است که عربستان و کویت تاسیس کرده‌اند تا به صورت مشترک و واحد، به برداشت از میدان گازی آرش مشغول شوند. در کنار این موضوع، کنار گذاشتن ایران نیز مطرح شد که پیگیری جام‌جم نشان می‌دهد چنین موضوعی صحت ندارد. درباره ناگفته‌های میدان گازی آرش گزارشی تهیه کرده‌ایم که مشروح آن در ادامه آمده است. 

کویت و عربستان معتقدند ایران در میدان گازی آرش سهمی ندارد و این دو کشور عربی باید نسبت به توسعه آن اقدام کنند. نکته قابل توجه اینجاست که ایران تنها کشوری است که در میدان گازی آرش چاه حفر کرده و آن‌طور که مسئولان وزارت نفت پیشتر اعلام کرده‌اند، آماده نصب دکل حفاری در این میدان گازی هستند.

ایران همچنین اعلام کرده از حق قانونی خود در این زمینه کوتاه نمی‌آید و ثبت شرکت برای برداشت از این میدان، حق خاصی را به کشور‌های دیگر نمی‌دهد. سال گذشته هم وزرای نفت دو کشور کویت و عربستان از اقدامات ایران در میدان گازی آرش اعلام نارضایتی کرده بودند. آنها همچنین گفتند آرش، یا به قول کشور‌های حاشیه خلیج فارس میدان «الدره» ثروت طبیعی عربستان و کویت است و هیچ‌کدام از طرف‌ها تا ترسیم مرز‌های دریایی حق برداشت ندارند. نکته دیگر اینجاست که عربستان و کویت در حال اغراق در میزان ذخایر میدان گازی آرش هستند تا بهره‌برداری از آن را توجیه‌پذیر‌کنند. 

آرش، کشف ایران است 

چندی پیش محمد دهقان، معاون حقوقی رئیس‌جمهور درباره اختلاف ایران و کویت در میدان گازی آرش، اظهار کرد: ما همچنان مثل گذشته حرف‌مان این است که باید این موضوع را با مسالمت حل کنیم. آرش یک میدان گازی و نفتی است که بخشی از آن متعلق به ما است. ما مرز دریایی با کویت نداریم، اما آن میدان را ما کشف کرده و چندین سال پیش در آنجا چاه زده‌ایم ولی به خاطر این‌که بین ما و کویت و همسایگان چالشی ایجاد نشود، تا الان از آن استفاده نکرده‌ایم. وی با بیان این‌که معتقد به برداشت یکپارچه از میدان آرش هستیم تا برداشت صیانتی از آن صورت گیرد، تاکید کرد: تاالان کویت نظرسازنده‌ای نداشته است و با عربستان توافقی کرده‌اند، چون بخشی از این میدان در آب‌های عربستان است ودنبال برداشت مشترک هستند. ما همچنان معتقدیم میدان آرش مشترک بوده و دنبال یکپارچه‌سازی هستیم ولی اگر قرار باشد که کویت از میدان برداشت داشته باشد، ماهم برداشت خودراآغاز می‌کنیم. 

پرونده روی میز وزارت خارجه ایران

وزیر نفت با تاکید بر این‌که ایران درباره میدان گازی آرش تأمین حقوق و منافع خود را پیگیری می‌کند، گفت: چنانچه تمایلی به تفاهم و همکاری وجود نداشته باشد، ایران حقوق، منافع، بهره‌برداری و اکتشاف از منابع یادشده را در برنامه خود قرار می‌دهد و هیچ‌گونه تضییع حقوق خود را برنمی‌تابد. 

جواد اوجی با بیان این‌که ایران همواره از حل و فصل دوستانه مسائل مرزی و دریایی با همسایگان پشتیبانی می‌کند، افزود: میدان گازی آرش در مرز مشترک آبی ایران و کویت واقع شده و این میدان میان سه کشور ایران، کویت و عربستان مشترک است. 

ماجرا از این قرار است که مقامات این دو کشور عربی معتقدند که ایران سهمی ندارد که البته وزارت خارجه ایران نسبت به این موضوع واکنش نشان داده است. 

در همین حال سخنگوی وزارت خارجه گفت: صدور بیانیه‌های تکراری و طرح ادعای یک‌جانبه از منظر حقوقی هیچ حقی برای دولت کویت ایجاد نخواهد کرد و به مقام‌های این کشور توصیه می‌کنیم از تکرار توسل به روش‌های بی‌حاصل سیاسی و رسانه‌ای در ارتباط با موضوع حقوقی و فنی میدان مشترک آرش خودداری کنند. 

ناصر کنعانی در پاسخ به تکرار ادعای یک‌جانبه کویت درباره میدان آرش در بیانیه پایانی سفر امیر کویت به مصر، ضمن مردود دانستن این ادعا، تکرار این ادعا‌های یک‌جانبه و بی‌اساس از سوی طرف کویتی را مایه تأسف دانست. وی ضمن تأکید بر حق جمهوری اسلامی ایران در این میدان مشترک براساس حقوق تاریخی و سوابق مذاکرات فیمابین گفت: همانند قبل، از طرف کویتی برای دستیابی به توافقی پایدار که مبتنی بر همکاری‌های دوستانه و منافع مشترک باشد، دعوت می‌کنیم. کنعانی تأکید کرد: جمهوری اسلامی ایران همواره با اعتقاد به اصل حسن نیت، تعاملات منطقه‌ای را رصد می‌کند و از دولت‌های ثالث می‌خواهد در مسیر تحقق عینی اصل حسن نیت و ارتقای روابط و همکاری‌ها گام بردارند. 

تاریخچه حفر چاه توسط ایران

سید مهدی حسینی، معاون اسبق امور بین‌الملل وزارت نفت چندی پیش گفته بود، با توجه به مشخص نشدن خط مرزی در این منطقه و اثبات وجود مخازن هیدروکربوری در آنجا، ایران در سال ۷۸ درخواست خود برای تعیین خط مرزی را به شورای عالی خلیج فارس برد و با توجه به مصوبه این شورا، ایران توانست در سال ۷۹، روی خط مرزی فرضی، حفاری انجام دهد و ثابت کرد که این میدان مشترک است. حسینی تاکید کرد: در آن زمان با آغاز فعالیت‌های ایران و حفر چاه در آن منطقه، حساسیت در کویت ایجاد شد، اما جواب خوبی داد و کویت آماده مذاکره برای تعیین خط مرزی شد. بعد از آن وزارت نفت کویت اعلام کرد که برای تعیین خط مرزی می‌آییم و آمدند.

منبع: جام جم

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • ماجرای کوچ عمو پورنگ از تلویزیون
  • روایت بازیگر زن سینما از پشت صحنه سریال اسکار | آقای مدیری آدم را بد عادت می کند
  • عمو پورنگ از تلویزیون رفت
  • پشت پرده بزرگترین باند قاچاق مواد مخدر کشور چه بود؟ | ناگفته های قاچاق ۲ هزار تن تریاک | یکی از اعضای این باند در عروسی اش شاباش میلیاردی گرفت
  • سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران نقشی بزرگی در گسترش و رشد علمی ایران ایفا کرده است
  • رخنه به قلب دشمن
  • ناگفته‌هایی درباره سهم کشورمان از یک میدان گازی در شمال خلیج‌فارس
  • پاسخ به یک ابهام بزرگ درباره فصل جدید «پایتخت»
  • آیا مست عشق پای ستارگان ترکیه‌ای را به سینمای ایران باز می‌کند؟
  • پاسخ به یک ابهام بزرگ دربراه فصل جدید «پایتخت»